Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес по обяд колегата със черната 75-ца на сетофара на Пашов в Перник,късно го мернах да му свирна.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Днес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
      Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толкова
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Сивата 156-ца най-вероятно е колегата marian ?
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Сивата 156-ца най-вероятно е колегата marian ?
          И аз така предположих, но не се познаваме та не мога да кажа той ли е бил или не.

Comment

• Преди малко бе забелязана сива 145-ца с клубен стикер с номер ВР 9310 АР. Намираше се близост до площад Ботев.
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59 нещо си. Днес към 20часа при блоковете на СУ на 4ти км го видях. Като му видях само предницата в профил и реших, че някой ми е откраднал колата, защото беше същия цвят, с тасове и змии над мигачите

Comment

• Черна клубна 156 SW 2.4JTD пресече лошо патриарха в 19:35
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Днес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
                  Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толкова
                  Освен този колега същия ден по-късно като минавах видях една светлосиня 156-ца (не онази която е в раздел продава, но същият цват) на същото място. Имаше малък клубен стикер на задното съткло и лепенки от италфест.

Comment

И аз така предположих, но не се познаваме та не мога да кажа той ли е бил или не.
                    Ми вече се познаваме
                    0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                      Ми вече се познаваме
                      Радвам се за което Иначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....

Comment

Радвам се за което Иначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....
                        Ти кат видя че съм от мафията що не се обади.Като коледна елха съм се накичил със стикери
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                          Ти кат видя че съм от мафията що не се обади.Като коледна елха съм се накичил със стикери
                          Кой знае къде съм гледал защото видях само надписа на автостелките под номера още като те настигах. После се поогледах уж по теб и колата докато се разминавахме напред назад по колоните ама....кьорав карти не играе дет' се вика
                          Иначе то това важи и за теб. И аз съм белязан от знаците на мафията

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                            Преди малко бе забелязана сива 145-ца с клубен стикер с номер ВР 9310 АР. Намираше се близост до площад Ботев.
                            Това е чичо VAN
                            Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            Я аз да питам за сива 145ца със ВТ 59
                            Sm0k

А аз да питам ... сребриста 156 с кожен салон и номер ЕВ .... днес във ВТ
                            Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 16:57.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Преди 30-тина минути карахме заедно с една зелена бегачкова 145-ца боксьор 1.3, май имаше лепенка Extreme на багажника, номер СА 89.... Ако се познае да свирка.
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Колата на V_A_N_K_A_T_A забелязана днес в Студентски около 19:00! : )))
                                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                                X